Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že fungujeme bez omezení a komplikací a navíc máte od nás DOPRAVU ZDARMA od 1000Kč.

Hodnocení obchodu

4,9 924 hodnocení
Přidat hodnocení
5
867x
4
51x
3
6x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PS Avatar autora Pavel Seifert | 8.4.2020
Spokojenost veliká.Doručení by bylo rychlé,kdyby pošta dělala co má!! Balík přišel poškozený a musel jsem ho vrátit ( za velkého remcání pošťačky).Naštěstí e- shop byl velmi vstřícný a poslal brzo dalsí balík,který by pošta ani tankem nemohla zničit.
TB Avatar autora Tomáš Bendovský | 6.4.2020
Vše ok . Spokojenost,
D Avatar autora David Š. | 6.4.2020
Nákup bez problémů. Dobrá cena produktu, rychlé doručení, dobrá komunikace s obchodem.
PV Avatar autora Petr Valdman | 5.4.2020
Spokojenost, všechno dorazilo v pořádku a rychle.
IP Avatar autora Ing. František Pechanec | 4.4.2020
Bez problémů.
Avatar autora Michaela Římalová | 4.4.2020
Spolehlivost, rychlé dodání
FR Avatar autora František Rod | 2.4.2020
Spkojen,objednávka vyřízena rychle.
Avatar autora Ivana Šulcová | 2.4.2020
Velmi
MN Avatar autora Monika Němcova | 30.3.2020
Ochota, rychlost, spolehlivost i v době karantény - díky
ZM Avatar autora Zuzana Moštěková | 30.3.2020
Rychlé vyřízení objednávky, zboží dorazilo jak mělo. Děkuji
ZP Avatar autora Zoltán Pálfi | 30.3.2020
Zboží dorazilo jak mělo.
SL Avatar autora Sona Lhotakova | 30.3.2020
zboží přišlo do 3dnu
PJ Avatar autora Petr Jílek | 28.3.2020
parádní jednání, dodávka přišla jak to šlo a snad nám i zachrànila život. slo o desinfekční přípravek na ruce... díky
PK Avatar autora Petr Kulička | 28.3.2020
Na náplň do tiskárny jsem čekal přes 14dni,musel jsem se telefonicky dotazovat,zda je vše v pořádku.Bylo mi sděleno,že ano a že bude odeslána.Nakonec zboží dorazilo na jinou zásilkovnu a nikoho nezajímalo,zda je pro mne jako zákazníka výhodná..
MN Avatar autora Marta Nenadálová | 26.3.2020
Váš obchod jsem použila prvně. Jsem spokojena se službou i se zbožím, které jsem objednala. Děkuji, Nenadálová
M Avatar autora Marcela | 26.3.2020
Velmi spokojeni, rychlé vyřízení objednávky.
T Avatar autora Tomáš | 25.3.2020
Velmi spokojen, rychlé vyřízení.
H Avatar autora Hanka | 25.3.2020
velmi spokojená, rychlé vyřízení objednávky
Avatar autora | 23.3.2020
velmi dobré
IJ Avatar autora Iva Jiráková | 23.3.2020
Velmi spokojena.

Stránka 1 z 47 , položek celkem: 924

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více zde.